Klik hieronder op een merk voor de reparaties per toestel

Telefoon reparatie Amersfoort

Een barst in uw scherm, waterschade of knoppen die het niet meer doen. Een smartphone is een geweldig apparaat, maar helaas ook erg kwetsbaar. Wanneer deze kapot gaat, wilt u uw telefoon natuurlijk zo snel mogelijk weer goed gemaakt hebben. Wat er ook aan mankeert, bij onze telefoon reparatie Amersfoort is uw smartphone snel weer gemaakt. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!

Allerlei reparaties

Eigenlijk hebben we elk denkbaar probleem al wel eens voorbij zien komen en opgelost. Telefoons met waterschade, barsten in het scherm, een kapotte dock connector waardoor opladen moeizaam gaat en noem zo maar op. Hierdoor weten we precies hoe we deze problemen moeten oplossen, en kunnen we dit snel doen. 90% van de reparaties hebben we binnen een uur uitgevoerd!

Repareren scheelt geld

Twijfelt u of uw probleem door reparatie opgelost kan worden? Vraag het ons na! Er zijn veel problemen denkbaar waardoor de meeste mensen een smartphone vervangen. Vaak is dit ook door reparatie op te lossen, dat scheelt veel geld! Een goed voorbeeld hiervan is een kapotte wifi-antenne. Hierdoor werkt de wifi van uw telefoon niet meer goed. Wij kunnen voor u nagaan of problemen met wifi hieraan liggen. Kunnen wij het probleem niet oplossen? U betaalt bij ons alleen als we uw telefoon kunnen maken. Hetzelfde geldt voor accu’s en camera’s. Ook dit is vaak reden om smartphones te vervangen terwijl het vervangen van deze onderdelen veel goedkoper is.

Heeft u een vraag of een opmerking? Stel het dan via onze contact pagina!

Contact

De voordelen van Telephone Point op een rij

  • Uw plek voor iPad of iPhone reparatie Amersfoort ongeacht de schade
  • Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het repareren van verschillende type toestellen
  • 90% van de reparaties zijn binnen een uur gereed!
  • Alle onderdelen die wij gebruiken zijn origineel*
  • Gegarandeerd een scherpe prijs!
  • No cure = no pay
  • U kunt ons bellen of Whatsappen om de schade door te geven en een afspraak te maken.